personlig träning & kostråd

nå dina mål med en kost-/träningsplan skapad bara för dig

Är målet att komma igång, hitta balans, äta bättre, slipa på formen, bli starkare eller smärtfri? Kanske tränar du redan regelbundet men ser inte de resultat du förväntat dig? Investera i dig själv och spara både tid och pengar på att få värdefull coachning från dag ett. Träning sker utomhus, online eller i min träningsstudio (Öppnar inkom kort!) på Annedalsvägen 23, 16870 Bromma.

kost- & träningspaket

träningsprogram, kostupplägg & personlig coachning

Är tiden knapp eller avståndet långt finns nu möjligheten att köra PT online med mig. Oavsett vart du befinner dig kan vi tillsammans skapa ett upplägg som passar dig, dina förutsättningar och dina mål. Välj mellan träningsupplägg, kostplan eller en kombination av de båda för bästa möjliga resultat. För samtliga alternativ gäller en bindningstid på 3 månader för att du ska ha möjlighet att hinna komma igång ordentligt och se de resultat du förtjänar.

Mamma-grupper

gruppträning för nyblivna mammor

Längtar du efter att komma igång med träningen igen efter graviditet och förlossning? Oavsett om du är nybliven mamma eller mamma sedan många år tillbaka är du välkommen i gänget! Tillsammans går vi noggrant igenom viktiga steg att tänka på när det är dags att få kontakt med magmusklerna igen, jobba med bäckenbotten och stärka kroppen. Kom igång med styrketräning i en härlig grupp! Välj om du vill träna i en onlinegrupp eller om du vill träna i någon av mina fysiska grupper i Stockholm. Spädbarn är varmt välkomna att vara med! Läs mer om respektive grupp och träningsalternativ genom att klicka på knapparna nedan.

90 dagar med clara

nyhet! kommer snart!!

90 Dagar är ett 12-veckorsprogram som hjälper dig att steg för steg skapa hållbara och hälsosamma rutiner. Bli stark och trygg i ditt sätt att ta dig an livspusslet och lär dig att skapa utrymme för dina hälsomål utan att kompromissa med livskvalitet. Via workshops, föreläsningar, e-böcker och veckoutmaningar får du lära dig grunden inom kost och näring, du guidas genom ett 12-veckors träningsprogram och får lära dig att lyssna på kroppen och dess signaler. Hela syftet med detta program är att ge dig kunskap nog för att skapa och bibehålla hälsosamma vanor som du trivs med. Må bra samtidigt som du strävar mot dina mål! Investera i din hälsa och skapa vanor för livet. Gör det hållbart en gång för alla!