må bra på riktigt.

Kliv ifrån hälsohets och snabba lösningar och välj en hållbar och hälsosam tillvaro med fokus på livskvalitet. Nå dina mål med välmåendet i behåll.

scrolla ner

Clara mo stagliano

PERSONLIG TRÄNARE & NÄRINGSFYSIOLOG

Jag vill ge dig möjligheten att må bra, känna dig stark, hel och oslagbar. Mitt största mål är att hjälpa dig nå dina. Med personlig erfarenhet av träning på motionsnivå till elitnivå, erfarenhet av skador, rehab och vägen tillbaka, vet jag vad som krävs för att nå sina mål och ta sig an de hinder som dyker upp på vägen. 

Med mig som coach får du hållbara resultat som tar hänsyn till livspusslet. Jag anser att det är viktigt att se till helheten för att skapa hälsa som håller på sikt. Stress, livsstil och beteende är minst lika viktiga pusselbitar som kost och träning. Tillsammans ser vi över helheten.

Kanske ser du fram emot att äntligen komma igång med träningen? Är du en person som önskar att förbättra hälsan och bara må bra? Kanske har du en viktresa framför dig eller är du inriktad på att bli starkare och har tydliga prestationsmål? Oavsett mål så finns jag redo med verktyg, stöd och vägledning. Jag guidar dig!

UTBILDNING

Näringsfysiolog:  (3 års universitetsutb.) Karolinska Institutet.

Kemi, cell- & molekylärbiologi, biokemi, livsmedelskemi och livsmedelslära. Humanfysiologi, näringsfysiologi, klinisk nutrition, nutritionsepidemiologi, nutritionstoxikologi, folkhälsonutrition, samt molekylär nutrition.

Lic. Personlig tränare: (304 h) The Academy.
Sveriges nationella PT-licens från Friskvårdsföretagen. Internationell licens från Europe Active. Lic. Träningsinstruktör (TA).

Utbildad i mammaträning

Gruppträningsinstruktör: Actic

ÄR DU REDO FÖR FÖRÄNDRING?

KOM IGÅNG IDAG!