90 dagar: Intro

Dags att komma igång! I denna video presenteras din första utmaning i väntan på handboken som snart trillar ner i brevlådan. Lycka till!

VECKANS UTMANING:

Gör en 7-dagars kostregistrering. Ladda ner appen Lifesum (eller liknande app) för att registrera ditt energiintag. Skriv ner ditt totala energiintag i slutet av varje dag och spara dessa siffror. När du får hem din handbok kommer du ha möjlighet att fylla i energiintaget från respektive dag i boken.

Var noga med att registrera allt du äter och dricker för att inte missa något. VIKTIGT är också att du äter precis som vanligt för att resultatet från denna kostregistrering ska vara representativt för din nuvarande livsstil. Så brukar du ha pizzakväll varje fredag ska du ha det även denna vecka. Brukar du ha lördagsmys med godis/chips/snacks ska du ha det även denna vecka. Jag tror att du hänger med 😉 Förändringarna kommer senare!

Kom ihåg att du INTE ska registrera motion/träning i appen. Det enda du ska registrera är energiintag, dvs vad du äter och dricker.  Vi kommer längre in i programmet ta hänsyn till motion och träning.

Ps! Glöm inte att gå med i facebookgruppen 90 dagar med Clara (klicka här) där du kan ställa frågor, chatta med mig och andra deltagare samt fånga upp nyttiga tips om programmet.

Lycka till nu!
Varma hälsningar,
Clara